Apple iOS 6 Testlerine Başlamış

Ana sayfa Forumlar GÜNDEM Teknoloji Haberleri Apple iOS 6 Testlerine Başlamış

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Yazar
    Yazılar
    Gökhan
    İzleyici

Apple’ın bu yıl çıkması beklenen mobil iştetim sistemi iOS 6 güncellemesi şimdiden denenmeye başlanmış. Bazı uygulamaların iOS 6 ile indirildiği belirtiliyor.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yayımlanan iOS 5 güncellemesinin üzerinden uzun bir süre geçmesinin ardından artık gözler iOS 6’ya çevrilmiş durumda. Apple, henüz iOS 6’yı resmi olarak duyurmadı ancak WWDC 12’de iOS 6’nın ilk tanıtımının gerçekleşmesi bekleniyor.
    Bunlar bir yana dursun Apple, iOS 6’yı denemeye başlamış bile. App Store için uygulama geliştiricilere sunulan istatistik sayfasında bazı uygulamaların iOS 6 işletim sistemi tarafından da denendiği bilgisi yer alıyor. Bu da Apple’ın iOS 6’yı test etmeye başladığını gösteriyor.

Bir uygulamanın istatistik sayfasında iOS 6 işletim sistemi ile 3 kişinin uygulamayı denediğini görebiliyoruz. WWDC’ye yaklaşık olarak 1 ay gibi bir süre kaldı. 1 ay içerisinde geliştirmelerin gösterilebilecek boyuta ulaşacağı ve WWDC’de tanıtılacağı tahmin ediliyor.
    iOS 6 ile birlikte geleceği ortaya çıkan özelliklerin başında 3 boyutlu harita özelliği geliyor. Artık Google Maps’i kullanırken daha yakınlaşıp 3 boyutlu olarak şehirlerde gezmek mümkün olacak.

http://shiftdelete.net/apple-ios-6-testlerine-baslamis-37181.html

Kadir
    İzleyici

Andoid’in ikide bir yeni sürümü çıkarken Apple’da boş durmuyor. Bakalım bu yeni sürüm neleri beraberinden getirecek…

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Bana Ders Anlat © 2008-2022